*** Op dit moment is deze site geen verkoop site en zijn wij tijdelijk gesloten ***

Het gemak van een webshop met de garantie van uw eigen juwelier

 27-06-2020
Marketing Automation
   Nieuws

LM Marketing Automation COR

Heb je een bepaalde instroom van leads, website bezoekers? Dan is marketing automation de volgende stap.

Het is een alles omvattende software oplossing om al je digitale kanalen mee aan te sturen en om uw bezoekers door en door te leren kennen en om er gericht/ mee te communiceren. MAW een geautomatiseerde mannier om het juiste bericht op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen.

Dit zelf vind ik de meest accurate definitie die er bestaat.

"Marketing automation is een tactiek waarmee je prospects kunt opwarmen met gepersonaliseerde en bruikbare content met als doel om prospects te converteren tot klant en klanten te converteren in loyale klanten."

Wat zijn de voordelen van marketing automation?

  • E-mail Automation heeft de hoogste ROI: Je haalt meer rendement uit jouw campagnes en automatiseert repeterende taken.
  • Een relevantere klantbeleving: Je biedt content op basis van een klantprofiel, waardoor de content relevanter is voor de klant.
  • Het verbindt marketing & sales aan elkaar: Het brengt de marketing en sales funnel bij elkaar en slaat de brug tussen deze afdelingen.
  • Je vergaart inzicht in jouw klant: De profielen die worden opgebouwd van jouw klanten geven je inzicht in wie jouw klant is.
  • Jouw marketing wordt schaalbaar: Door repeterende taken en processen te automatiseren maak je de marketing schaalbaar.
  • Je kunt event-based communiceren: Je kunt Real Time acties laten uitvoeren die handmatig onmogelijk waren geweest.

Samengevat zijn de voordelen: verhogen van de omzet, verlagen van de marketing kosten en het biedt de mogelijkheid om relevantere berichten te communiceren naar de prospects en klanten.
Wil je ons volgen? Wil je ons volgen?