Het gemak van een webshop met de garantie van uw eigen juwelier

 21-11-2018
Festina
   Horloge merken

VINILO 70 CM FLAMENCO


Festina is het meest verleidelijke merk van de Festina Group, waar onder anderen ook Lotus, Jaguar, Candino en Calypso deel van uitmaken. Het merk Festina werd in 1902 opgericht in Zwitserland en in 1984 overgenomen door de Group.

De prijs-kwaliteitverhouding staat bij Festina hoog in het vaandel. De collecties zijn gericht op moderne mannen en vrouwen die houden van een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het is gepositioneerd als een merk voor modebewuste mensen met een goede smaak, met van nature een dynamische en sportieve inborst. Festina gaat voorbij aan ééndagstrends door originele ontwerpen te bieden van materialen met een eigen persoonlijkheid.


De naam Festina gaat hand in hand met sport. Sinds 1994 is Festina officieel tijdmeter van de Tour de France en ook de tijden van de Giro d'Italia en Vuelta a España worden door Festina bijgehouden. Festina is onder andere sponsor van het voetbalteam van FC Zürich, de Marathon van Hamburg en Berlijn en de 24 uur van München. Met ruim een eeuw ervaring, biedt Festina kwalitatief hoogstaande horloges met een tijdloos ontwerp.


Met een sterke en machtige stem, en met een enorm acteertalent is Gerard Butler bekend geworden dankzij zijn succes in de film 300.Hij is ook beroemd voor zijn rol in de romantische film: PS: I love you.In 2016 heeft hij 2 nieuwe films gelanceerd: London has fallen and Gods of Egypt.Je hebt gezegd dat je verschillende nieuwe skills hebt aangeleerd tijdens jouw films – surfen, zingen en vechten. Welke skills heb je opgepikt tijdens jouw re-cente film projecten?

ik heb twee successieve zware en intense actiefilms gedaan waar ik mezelf praktisch afgemaakt heb. Ik ben van GODS OF EGYPT direct overgegaan naar LONDON HAS FALLEN, zonder pauze. Wat ik hiervan geleerd heb is om dit nooit meer opnieuw te doen..

Hoe voelt het om beschouwd te worden als de perfecte "elegante en moderne man" van onze generatie?

Ik laat het u weten zodra ik hem ontmoet. Nee serieus, het is altijd leuk wanneer mensen je bewonderen voor jouw gevoel voor mode en stijl. Gelukkig is het zo dat wanneer het naar mijn hoofd begint te stijgen, ik genoeg vrienden en familie heb om mij met mijn beide voeten terug op de grond te zetten.

Waarom hou je van horloges?

Ik denk dat het een onderdeel is om een sterk statement mee te maken. Een uurwerk zegt veel over een man. Je moet het niet meer dragen om de tijd te weten. Er zijn tegenwoordig overal klokken. Maar het is een elegante traditie dat toont dat je belang hecht aan jouw stijl. Het kan jouw aanwezigheid ver-heᴀen. Het maakt een sterk statement. Ik zie dat mensen uurwerken en tijdsvoorwerpen sneller dan voorheen opmerken. .

Van welk soort horloge hou je en welke zou je aanraden aan iemand die er niet écht veel van afweet?

Ik vind de CHRONO BIKE horloge van FESTINA zeer mooi. Het is een special edition… Dat betekend dus dat er minder van zijn waardoor het unieker is. Ik hou ook van horloges die een sportieve of edgy kant hebben maar die je nog steeds kan aandoen in zeer formele situaties. Ik hou van een horloge die je kan dragen in iedere situatie. Ik ben zelf zeer actief dus ik wil niet gaan klimmen of zeilen met iets dat een beetje té sierlijk is. Het moet sterk genoeg zijn om de rit te kunnen overleven. Wat betreft uw tweede vraag, ik zou zeggen kies een horloge dat bij jouw persoonlijkheid past. Als je niet écht een Ḁashy persoon bent, ga voor iets simpels. Als je creatief bent, ga voor iets gedurfd. Wees gewoon jezelf. Heb zelfvertrouwen in de persoon die je bent. Jouw horloge is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Waar zou je graag wat meer tijd voor hebben?

Avontuur. Mijn voorkeur gaat naar avontuur en reizen en gewoonweg van alles meemaken.

Hoe zien de perfecte 24 uur er uit voor jou?

Ik zou beginnen met een prachtige trektocht die stevig genoeg is maar die niet heel de dag in beslag neemt. Brengt je op gang.Een aantal kilometers. Dit eventueel vervolgd door een rit naar een strandlocatie, misschien wat surfen of zwemmen. Daarna zou ik wat werken aan een script of een project…Ik zou een schoon pak aandoen, gecombineerd met een mooi horloge, en een 30tal minuten rondrijden in een Porsche roadster langs een bochtige weg op weg naar een romantisch diner bij zonsondergang met een verbluffend zicht.Vervolgens zou ik stoppen op een killer party met al mijn vrienden in een huis of een dakterras… en op het einde van de avond slow dansen met een prachtige vrouw. Ten slotte wat rust inlassen met mijn hond, dat is naar mijn mening perfect.Naar de shop
Wil je ons volgen? Wil je ons volgen?