Het gemak van een webshop met de garantie van uw eigen juwelier

 30-07-2016
Superdry
   Horloge merken

Superdry Sport

Fitness tracker: stijlvolle vinger aan de pols van uw gezondheid

Super Sry Sport


Voor het American College of Sports Medicine wordt de fitness tracker dé fitnessrage van het jaar. U draagt m' aan de pols en hij vertelt u precies hoe goed u aan uw conditie werkt. En de huidige modellen mogen echt wel gezien worden.

Eenvoudig gesteld: een fitness tracker (of activity tracker) is een slimme wearable die uw activiteit bijhoudt. Sommige vertellen u hoeveel u beweegt en hoeveel calorie u daarbij verbrandt. Maar er bestaan ook modellen die uw stappen tellen, uw hartslag meten, uw slaapritme analyseren, vertellen hoe u snel u loopt… Zelfs bellen of muziek naar uw Bluetooth headset sturen behoort tort de mogelijkheden. Naargelang uw behoefte en keuze betaalt u 40 tot 500 euro voor zo'n hebbeding.Fashionable wearable

De voornaamste producenten zoals Fitbit, Garmin en Withings zetten uitdrukkelijk in op stijl. De huidige fitness trackers krijgen da nook een trendy vormgeving mee. Ze ogen hip en u kunt ze gerust de gehele dag omhouden. Het scherm is doorgaans zwart en uitgerust met kleurrijke leds? De polsbandjes bestaan in tal van trendy tinten. Geen wonder dat heelwat celebs er helemaal weg van zijn. Zij combineren de trackers graag met andere armbanden en horloges om een fashion statement te maken.

Een heus sieraad

Sommige merken gaan zelfs nog een stijlbewuste stap verder. Voor de Fitbit Alba bestaan er bevoorbeeld verwisselbare polsbanden in diverse kleuren en materialen. Zo kiest u een andere uitvoering in functie van uw gevoel of outfit. Zelfs Swarovski ontdekte het marktsegment. De activity-tracking sieradencollectie van het wereldvermaarde merk vormt het summon van elegantie en draagbare technologie.

Op het raakvlak van horlogerie en technologie

We zouden het bij al dat fitnessgeweld bijna vergeten, maar een fitness tracker is in eerste plaats ook altijd een polshorloge. Meer nog, voor een grote groep mensen zal dit apparaat op termijn hun klassiek uurwerk vervangen. Daarnaast kan je de trackers en stappentellers ook zien als 'juweeltjes' van technologie.

Sprint digi van Superdry

De nieuwe collective Superdry sports watches sluit naadloos aan bij het sportieve kledingassortiment van het merk. Iedereen vindt zijn gading in het aanbod, dat de Fitnesstracker, de Digi stappenteller en de Sprint Digi omvat.

Het Sprint Digi-horloge is uitgerust met een stopwatchfunctie. Op het grote scherm (met 12/24-uurs indeling) leest u ook de dag en datum af. Het horloge heeft een zacht aanvoelende silicone horlogekast en een tweelaags hoogwaardig silicone horlogebandje.


In de pers verschenen:

Nieuw: 3 sporthorloges van Superdry (15/02/2017 Sport.be)Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht
Wil je ons volgen? Wil je ons volgen?